13 Ekim 2012 Cumartesi

Bölgesel Zayıflama Teknikleri


Bölgesel yağlanma sonucu ortaya çıkan kötü görüntüden kurtulmak mümkün. Vücudunuzun sadece belli kısımları kiloluysa yada kilo verdiğiniz halde bazı bölgelerinize etki etmiyorsa, bölgesel zayıflama teknikleriyle bunlardan kurtulabilirsiniz. Bölgesel zayıflama teknikleri sayesinde istediğiniz belli bölgelerinizin fit bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Bölgesel Zayıflama Teknikleri sıralamak gerekirse;

Bölgesel Zayıflama Teknikleri

Mezoterapi yöntemi
Akustik dalga terapisi
Liposuction
Vakum masajı
Oksijen tedavisi
Lipoliz yöntemi
Ozon lipozu
Velasmooth
Kavitasyon ultrasound
Radyo frekansı
Tripolar radyo frekansı

Bölgesel Zayıflama Teknikleri arasında en çok kullanılan ve etkili yöntemlerden bazılarını açıklayalım.

LİPOSUCTİON ile bölgesel zayıflama

Vücudun belli kısımlarında biriken yağların vakumla alınması yöntemidir. Body sculpting ve body contouring olarakda bilinen bu yöntemde metal borularla yağlar alınarak bölge ince bir görünüme kavuşur. Karın, bel, kalçalar ve basenler vücutta en çok uygulandığı kısımlardır.

LİPOLİZ ile bölgesel zayıflama

Karın,mide, popo, popo üstü, gıdı, göz altı kısımlarında yapılan Lipoliz yöntemiyle bölgesel zayıflamada, yağ hücrelerindeki zarlarla oynanarak işlem yapılmaktadır. Yağ hücreleri tamamen deforme edilerek yağ hücrelerinden kurtulunan bu yöntemde bölgesel zayıflama için oldukça fazla tercih edilmektedir.

ULTRASHAPE ile bölgesel zayıflama

Bu yöntemde yağ hücreleri parçalanarak etkili bir şekilde yok edilir. Güvenli ve ameliyat olmaksızın vücudu şekillendirebildiğiniz bu yöntemde istenmeyen yağlardan ameliyatsız, iğnesiz, acısız kurtulabilirsiniz. Ameliyatsız ve acısız olması en çok tercih edilen bölgesel zayıflama tekniklerinden biri olmasına sebep oluyor.

Egzersizle Bölgesel Zayıflama

Bölgesel zayıflamadan kurtulmak için tonlarca para harcamanıza yada ameliyat olmanıza gerek yok. Gerekli egzersiz ve hareketlerle bölgesel zayıflama mümkün. Örneğin, göbek bölgesinde yağlanma olan bir kişi düzenli magic hareketiyle göbek bölgesini zayıflatabilir. Uzun kol hareketleri ve aşağı yukarı eğilip kalkma egzersizi ile özellikle erkeklerde meydana gelen göğüs bölgesindeki yağlanmasından kurtulabilirsiniz. Baldır ve kalça zayıflaması içinde yine kalça ve bacak egzersizleriyle bölgesel zayıflamadan herhangi bir ücret ödemeden ameliyat olmadan kurtulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder