5 Temmuz 2014 Cumartesi

Karpuz Diyeti ile Kilo Vermenin Tadını Çıkarın!



Yeni nesilin zayıflamak adına sürekli olarak çıkardıkları diyet listeleri ile kilo verimi sağlanmaktadır. Kışın fazlasıyla aldığımız kiloları kalın kıyafetlerimiz ile sakladık yaz aylarının gelmesi ile birlikte haliyle fazlalıklarımız da ortaya çıkmaya başladı. Kötü bir görünüme neden olabileceği gibi aynı zamanda sağlıklı ve rahat bir yaşamda sürdüremeyebiliriz. Bu nedenle yazaylarına özel olarak uygulanan karpuz diyeti ile fazlalıklarınızdan kurtulmanıza yardımcı olabilir.  Sıcak havalarda bir de diyet mi uygulayacağım? İşte tam da bu aylarda serinleyerek kilo verimi sağlayabilirsiniz. Son zamanlarda adından da sıkça bahsettiren karpuz diyeti geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olarak kilo verimi sağlamak isteyenlere yardımcı olmaktadır.

Karpuz içerisinde bol miktarda lif bulunduran ve suyu fazla olması ile birlikte uzun süre doygunluk hissi vererek fazla yemek tüketimi sağlamamızı engellemektedir. Bağırsaklar fazla su aldığı için vücuda daha fazla yemeğe yer kalmadığını sinyal vermektedir.     Bu nedenle fazla kalori alımı sağlamamış oluruz. Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden olan karpuz en çok tüketilen besinlerden biri olmakla birlikte kilo alımı da yapmadığı için diyet programı olarak uygulanmaktadır.

Aynı zamanda diyetinizin yanı sıra düzenli olarak egzersiz ve spor programınızı uygulamanızda fayda var diyebilirim. Vücudumuz kilo verimi sağlarken oluşabilecek olan sarkmalara karşıda önleyici bir etkidir. Aynı zamanda vücudumuzun sıkılaşmasında ve fit bir görünüme sahip olmamıza yardımcı olabilecek egzersiz programını uygulayabilirsiniz. Karpuz diyeti ile kontrollü bir şekilde kilo verimi sağlayabiliriz. Aynı zamanda karpuz diyeti tatlı düşkünleri içinde en ideal diyetlerden biri olarak gösterilmektedir.  Sıcak havalarda ter ile birlikte atılan su ve mineral kaybını karşılamak için bol miktarda karpuz tüketimi sağlayın. % 95’i su olduğu için vücudun su kaybını karşılarken aynı zamanda susuzluğumuzun da giderilmesine yardımcı olmaktadır.


0 yorum:

Yorum Gönder